top of page

fotografirao Yohan Decelles

satovi poi plesa

fotografirao Yohan Decelles

Cilj ovih satova je shvaćanje prirode poi rekvizita kao i osnovnih zakonitosti manipuliranja njime, kroz promatranje samog rekvizita kao produžetak vlastitog tijela što dovodi do svjesnosti o vlastitom tijelu i pokretu.

Polaznici će, nakon istezanja i zagrijavanja s elementima yoge, gimnastike, suvremenog plesa i brain gym vježbi, ovladati tehnikama manipulacije poi rekvizitom te učiti zadane plesne sekvence i koreografije. Osim zadanih sekvenci, polaznici će imati priliku istražiti drugačiji stil manipulaije od onog koji im je zadan i na taj način pronalaziti svoj izričaj. 

Tehnike koje će učiti biti će prilagođene razini predznanja polaznika.

Potrebno je ponjeti udobnu odjeću i obuću za korištenje samo u dvorani te svoj par poija.

Lokacija: DZIU Medika, Pierottijeva 11, Zagreb - privremeno zatvoreno

  • Black Facebook Icon

online satovi poi plesa

Ovi satovi su napravljeni u svrhu nastavka treninga sa postojećim polaznicima, dok nam korona virus brani susrete uživo.

 

Sat ćemo započeti sa zagrijavanjem s elementima yoge, suvremenog plesa, brain gym vježbi i svega potrebnog da bismo pripremili tijelo za nadolazeće zadatke.Vježbat ćemo trikove, kombinacije i uklopiti plesne pokrete ostatka tijela u naše sekvence i trikove. Završit ćemo sa istezanjem i opuštanjem. 

 

Satovi će biti pripremljeni za srednju razinu poi tehnike, no svi početnici i poi majstori ste dobrodošli, možda nađete ponešto što će vam pomoći u vlastitom napretku.

  • Black Facebook Icon

Uživo putem facebooka

bottom of page